...

Over mij

Wat leuk dat je meer over mij en de achtergrond van Slaapcoach Kylie wilt lezen!

Wat doe ik?

Mijn naam is Kylie Bauer. Door middel van 1-op-1 coaching begeleid ik mensen om slaapproblemen te verminderen en te verhelpen. Dit doe ik in een praktijkruimte bij de Koploper in Goes.

> 8+ jaar ervaring als verkoopspecialist in bedden, matrassen en hoofdkussens

> 3+ jaar ervaring als verkoopspecialist in ergonomisch slapen

> Sinds maart 2024 gediplomeerd slaapcoach

Hoe kwam ik hierbij?

Toen ik 15 jaar oud was deed ik de opleiding interieur adviseur op het HMC in Rotterdam. Toen ik in mijn 2e leerjaar zat moest ik een stageplek zoeken. Ik kwam bij een beddenspeciaalzaak in Heinkenszand terecht. Na 10 weken stage lopen mocht ik blijven om daar in het weekend en mijn schoolvakanties te werken.

Ondertussen 8 jaar later werk ik nog steeds met veel plezier in een beddenspeciaalzaak maar nu in Goes. Het allerleukste vind ik mensen adviseren en begeleiden bij het uitzoeken van een (ergonomisch) bed en/of matrassen. Door de aankoop van een goed bed verbeter je de nachtrust. Dit bracht mij op het idee om hiernaast als slaapcoach aan de slag te gaan. Om begeleiding te geven bij het aanleren van de juiste slaapgewoontes en zo slaapproblemen te verhelpen.

Na de opleiding tot slaapcoach kan ik zeggen dat ik mooie tools in handen heb om goede begeleiding te geven op het gebied van slaapproblemen voor jong en oud!

Slaapcoach Kylie

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.