...

1-op-1 slaapcoach

Als 1-op-1 slaapcoach begeleid ik je bij het aanleren van de juiste slaapgewoontes die passen bij jouw leven. Dit doe ik door middel van coaching, de juiste vragen stellen en oefeningen. We kijken samen naar de oorzaak die er onder kan zitten en waar het probleem tot stand is gekomen.

Ik begeleid baby’s, kinderen, pubers, (jong)volwassenen en ouderen.

Bij een gratis kennismakingsgesprek kijken we samen of ik de juiste persoon ben om je te helpen en welke manier van coachen het beste bij je past. Zo wil de één intensieve begeleiding waardoor je elkaar vaker ziet en de ander wil liever zelfstandig aan de slag met de informatie die hij of zij krijgt.

Baby’s

Bij baby’s vanaf 6 weken kan ik je begeleiden om het dag- en nachtritme te verbeteren. Dit doen we door de juiste slaapgewoontes toe te passen in combinatie met een slaapschema dat past bij jou en je kindje.

Bij baby’s vanaf +/- 6 maanden is het belangrijk dat je kindje zelfstandig in slaap kan vallen waardoor ze beter doorslapen. Dit doe ik samen met jou door middel van de juiste slaapgewoontes en waar nodig de chair-methode.

Kinderen

Voor veel ouders is het rond bedtijd helaas een strijd om hun kindje te laten slapen. Door middel van de juiste slaapgewoontes, oefeningen en een beloningssysteem kunnen we dit verbeteren. Iedere ouder en ieder kind is anders. Daarom kijk ik altijd wat het beste werkt voor jou en je gezin. Je kunt er voor kiezen om met je kindje naar mij toe te komen maar dit kan ook (eerst) zonder.

Pubers

In de puberteit verandert het slaapritme. Het verschuift zelfs zo ver dat het later komt te liggen dan volwassenen. Als volwassenen rond elf uur naar bed gaan ben jij vaak nog klaarwakker en vol energie. Helaas vraagt de maatschappij wel van je dat je op tijd opstaat, met een tekort aan slaap (en concentratie) tot gevolg. Ik kan deze verschuiving niet verhelpen en ook niet versnellen. Ik kan je wel begeleiden om jezelf beter te begrijpen en je de juiste slaapgewoontes aan te leren waardoor je zo veel mogelijk uit je nachtrust haalt.

Volwassenen

Slaapproblemen, helaas hebben steeds meer mensen hier mee te maken. Als 1-op-1 slaapcoach bied ik begeleiding aan om slaapproblemen te verminderen en te verhelpen. Je kunt hierbij denken aan:

Moeite met inslapen en/of doorslapen.

Slaapproblemen die zijn ontstaan tijdens een heftige periode en die daarna niet meer weg zijn gegaan.

Wanneer er vast gesteld is dat je lijdt aan chronische slapeloosheid.

Wanneer je denkt genoeg te hebben aan 5/6 uurtjes slaap en benieuwd bent of we hier meer uit kunnen halen.

Slaapproblemen door stress en moeite met ontspannen.

Moeite om een fijne avondroutine te creëren die voor jou werkt.

Slaapproblemen in combinatie met een burn-out.

Ouderen

Het kan zijn dat je nooit moeite hebt gehad met slapen tot je wat ouder werd. Je slaapritme veranderd, de slaapkwaliteit gaat achteruit en de slaap wordt minder regelmatig. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je minder behoefte hebt aan slaap. Ik help je graag om je slaapritme weer te begrijpen en de slaapkwaliteit te verbeteren met de juiste slaapgewoontes.

Ben je benieuwd of 1-op-1 coaching wat voor jou is? Plan dan een gratis telefonisch kennismakingsgesprek in en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen.

Slaapcoach Kylie
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.